τρόποι πληρωμής

Το eShop Corp. υποστηρίζει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

1. Με πιστωτική κάρτα διαμέσου PayPal
Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και Diners μέσω του συστήματος Paypal. Μέσω του συστήματος Paypal ο χρήστης εισάγει τις πληροφορίες της κάρτας του απευθείας στις σελίδες της Paypal με κρυπτογράφηση 128 bit, πιστοποιημένη από την VeriSign Inc.
Για μεγαλύτερη ασφάλεια, το ηλεκτρονικό κατάστημα και οι διαχειριστές ή ιδιοκτήτες του δεν διατηρούν και δεν αποθηκεύουν τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας των χρηστών, που τεχνικώς είναι αδύνατων γιατί τα στοιχεία καταχωρούνται απευθείας στην σελίδα του PayPal (Redirect) χωρίς το ηλεκτρονικό κατάστημα να έχει καμία παρέμβαση σε αυτά.

Πληρωμές για οποιοδήποτε ποσό με Paypal μπορούν να γίνουν:
 

 


2. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να μας καταθέσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας και να μας αποστείλετε email ή fax δίνοντας μας τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Alpha Bank
Λογαριασμός: 794002101088184
IBAN: GR9801407940794002101088184
Swift/BIC: CRBAGRAA


Δικαιούχος: Ιωάννης Σκαγιάς


Η εταιρία eShop Corp. - Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε. σε καμία περίπτωση δεν κάνει αποστολές προϊόντων αν δεν γίνει πλήρης εξόφληση τους, με πιστωτική κάρτα (PayPal) ή τραπεζική κατάθεση.