η εταιρία μας

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1989, από τον Ιωάννη Σκαγιά πτυχιούχο Πολιτικό Μηχανικό (πολυτεχνικής σχολής πανεπιστήμιου Πατρών 1983-1988), με άριστες γνώσεις σε προγραμματισμό (Basic & Fortran), με έδρα την Μύκονο ως ατομική εμπορική εταιρία μηχανογράφησης και υποστήριξης υπολογιστικών συστημάτων και δικτύων.

Το 1992 η εταιρία επεκτάθηκε στην εμπορία χαρτικών και σχολικών ειδών, ειδών γραφείου, παιχνιδομηχανών, και ηλεκτρονικών. Το 1994 δημιουργήθηκε η εταιρία «Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.» σε νέο κατάστημα 450 τ.μ και επεκτάθηκε στη εμπορία ηλεκτρικών και οικιακών ειδών.

Το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα έγινε το 1996 με όχι αξιόλογες πωλήσεις και η ιδέα εγκαταλείφτηκε μετά από ένα χρόνο. Η αγορά και οι συνθήκες τότε ήταν διαφορετικές, καθώς το Internet δεν ήταν ευρέως διαδεδομένο και οι χρήστες του διαδικτύου ελάχιστοι. Άλλωστε η επιχείρηση είχε εξαιρετικές πωλήσεις από τα 2 καταστήματα λιανικής.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα με την σημερινή του μορφή με το όνομα «eShop Corp.»  άρχισε να λειτουργεί στα τέλη του 2011 με ικανοποιητικές πώλησης σχεδόν από την αρχή της λειτουργίας του. Έτσι μπορούμε προσφέρουμε όλα όσα προσφέραμε αυτά τα χρόνια, και μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Με έμφαση στην τεχνολογία, τη μοντέρνα αισθητική και τη social διάσταση του e-shopping, στο eShop Corp. οι καταναλωτές μπορούν να πάρουν πληροφορίες για μια τεράστια γκάμα προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας και να κάνουν τις αγορές τους σε πολύ χαμηλές τιμές. Το eShop Corp. λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα εξυπηρετώντας αποτελεσματικά τους Έλληνες καταναλωτές. Πρωταρχικός στόχος μέσα από το site μας είναι η εξυπηρέτηση του πελάτη με βασικό κριτήριο να εξασφαλίζουμε πάντα τις καλύτερες τιμές, την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας.

Η εταιρία μας συνεργάζεται με εταιρίες, κατασκευαστές, εργοστάσια, από το εξωτερικό των οποίων τα προϊόντα εισάγει και διανέμει στην Ελληνική αγορά. Γι' αυτό και έχουμε την δυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής.

ΦΕΚ ίδρυσης της εταιρίας Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Αρ. Φύλλου 7064, 23 Δεκεμβρίου 1994

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Σκαγιάς

Ι. ΣΚΑΓΙΑΣ Α.Ε.
Εμπορικές & Διαφημιστικές Επιχειρήσεις
Α.Φ.Μ.: 094339308, Δ.Ο.Υ.: ΜΥΚΟΝΟΥ
Τηλ: 2111980057 - Fax: 2111768442
Διεύθυνση: Τ.Θ. Αργύραινα 205, 84600, Μύκονος